среда, 12. новембар 2014.

"CooltURA" НА ПРОСЛАВИ ДАНА РОДА И ЈЕДИНИЦЕ ЦЕНТРА ЗА ЕЛЕКТРОНСКА ДЕЈСТВА

На љубазан позив Центра за електронска дејства и 224.јединице за електронска дејства, поводом обележавања Дана рода и јединице, 10.новембра, УГ "КултУРА" радо се одазвало.

Командантима, официрима, војницима ове јединице и њиховим гостима у касарни "Радован Медић" уприличили смо пригодан и веома лепо прихваћен програм.
Певала је госпођа СМИЉА ПУТИЦА, која је извела четири народне песме: "Крај потока бистре воде", "Зајди, зајди", "Ој, голубе" и "Жал за младос`".
Њен звонак, вансеријски глас разгалио је свечаре, те се командант Центра Бранислав Љушић за учешће у програму посебно захвалио госпођи Смиљи Путици и УГ "КултУРА".
Захваљујемо и гајићемо ову сарадњу.





COOltura
Госпођи ЖАНИ жИВАЉЕВИЋ


У протеклом периоду са Вама госпођо Живаљевић смо имали задовољство да  сарађујемо на пријатељској основи кроз ваше новинарско ангажовање на писању чланака о нашој јединици.
Ваше настојање и прегор на оснивању културног и патриотског удружења и његове активности које смо имали прилике да пратимо побудило нас је и привукло да сарадњу са Вама подигнемо на један виши ниво.

У понедељак 10. новембра 2014. године од 10.15 часова обележавамо 68 – годишњицу постојања јединице па вас овом приликом позивамо и молимо да узмете учешћа у културноуметничком програму сходно вашим могућностима.
Сигурни смо да ће те се са вашим сарадницима показати у најбољем светлу.

Са великим дивљењем и поштовањем.


  

РЕФЕРЕНТ ЦИВИЛНО-ВОЈНЕ
САРАДЊЕ
к а п е т а н
Дејан Ивановић
 
 


                                                                                                                                                   






Достављено:
-Удружењу COOLTURA,
- Начелнику ЦВС (Б-9),

- архиви.

Нема коментара:

Постави коментар